Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske finns det något positivt med natten efteråt.


Glasdroppen som föll på asfalten

första gången glasdroppen faller i asfalten
splittras den men byggs snabbt ihop igen
men den faller igen och många gånger till
krossas till slut i tusentals bitar
glasdroppen pusslas ihop men förblir
skör och fylld av olagningsbara sprickor
och en del skärvor är för alltid förlorade
men kanske blev i alla fall ytskiktet starkare




Fri vers av Elin E
Läst 171 gånger
Publicerad 2003-10-22 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E