Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är Wallraff död?


Media sitter i vacker hand...Svensk tiger...not...bagatell



Ingen hemlighet
att UD:s högste chef har
straffrihet i skydd
av sin immunitet går
han fri från begångna brott

Wallraff journalist
hamnar på första sidan
till sist fängslande
drama om jakten på Bildt
visar hans hjältenuna

än en gång räddad
av fru Fortuna en dag
när sanningen skrivs
är brottet preskriberat
och oljan sen länge slut




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 197 gånger
Publicerad 2012-09-15 11:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Media tiger om Marockos ockupation av Västsahara, som pågått sedan 1975.
Men när utländska terrorister, uppbackade av USA och diktaturer som Saudiarabien och Qatar infiltrerar Syrien och blandar sig i landets inre angelägenheter, blåses detta upp till oerhörda proportioner. Det värsta är att Syriens regering får skulden för det som legoknektarna gör sig skyldiga till.

2012-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP