Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trojan


marmortrapporna blir färre
altaret är nått

bevingade varelser
med vänliga gester möter mig

det doftar så friskt här
nästan lavendel - eller vanilj

där kommer han
jag känner fjärilarna i magen

på det mjuka underlaget
trampar jag nätt

det klappar kraftigt
ruset gör mig yr

sträckan mellan oss
minskar

i mitten av pentagrammet
kollapsar min kropp

under synvillorna
förlorar jag honom...




Övriga genrer av Preacher
Läst 383 gånger
Publicerad 2006-02-10 01:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Preacher
Preacher