Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fattig rik för en kort stund...bagatell



Den kyss du gav nyss
efterlängtad ger mersmak
ser fram mot en ny

om ett år kanske?




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-15 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP