Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivkramp igen...suck


Ger tappt...bagatell



Tillbakablick ser
på de ögonblick som har
gått förlorade
blundar en kort stund inser
att de ej kommer åter




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-15 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP