Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan tvivel

 

 

 

 


Jag vet nu vem jag mötte;
utan tvivel var det Han
som gick Rosenlundsgatan fram.

Vad är utsikten nu?
En stad utan brud; utan följe.

Mellanvintern slogs i grus
och jag lutade mig ut från fönstret;
försökte se runt hörnet vart han gick -

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Prosa av Catharina Edin VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-09-15 20:20



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Nu tar du andan ur mej, Faaan vad bra dethär var, jag blir bara mållös! Det är bara du som når fram liksom, till varats innersta, och kan greppa det så i din hand! Underbar!
2012-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP