Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivel inget svar men en förklaring...bagatell



Tvekan kom mellan
tanke och handling önskar
att tanken försvann




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-15 20:25



Bookmark and Share


    Upplandspoeten
Bort med tvekan o kör, skämt o sido. Jättefint skrivet
2012-09-15

    ADI Nehlin
tvinga bort den :-)
2012-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP