Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturromantik eller ekivok bagatell?...samt en annan bagatell



Daggen glittrar
i fjunen där tungan har
lämnat sina spår
nyser av välbehag i
springan mellan hennes lår

det spritter lättsamt
av glädje i gräset där
han går solskenet
skingrar alla bekymmer
dansar i sin fantasi

glad lycklig och fri
inga orosmoln eller
skuggor som skymmer
den lyckan står bi drömmer
om att den så ska förbli




***********************




Ingen dag är den
andra lik dagar kommer
går vissa nätter
består av drömmar ingen
dröm är dock den andra lik








Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-15 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP