Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunnelseende...bagatell



Ögonkontakt ett
hastigt leende flimrar
förbi tagen av
hennes blick desperation
högtalaren uppmanar

byte till fjärrtåg
vid nästa station kliver
av ser mig omkring
inget spår vänder om gör
samma resa omigen

livet går inte
i repris letar efter
hennes leende
hoppas på ett nytt möte
ögonkontakt i repris




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 185 gånger
Publicerad 2012-09-16 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP