Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOCKERKYSS

du föddes med en sockerkyss

låt socker kyssa salt

din sötma är en dadelpalm

som överskuggar allt

du är en raffinerad bit

en levande skulptur

och har nu flugits ända hit

till detta lands kultur

din kropp bär bud om himlens Gud

och Hans kapacitet

en formfulländad skapelse

slår ner som en komet

 

 

LARZ GUSTAFSSON    16/9 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 268 gånger
Publicerad 2012-09-16 13:45



Bookmark and Share


  mare VIP
En levande skulptur, låter fint
2012-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP