Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dold agenda





jag försäkrar dig:
jag har en dold agenda
min livskris yttrar sig i farhågor kring
min mentala status

jag trodde jag var en likasinnad
jag trodde jag var en auktoritet
men jag byggde mig en levnadsbana
av sådant jag fann vid min skallgång














Fri vers av Catharina Edin VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-18 22:20



Bookmark and Share


  Börje Larsson
suverän....
2012-09-21

    Jane S VIP
vi har alla en dold agenda, där är du på intet sätt unik;-)
själens irrgångar är visserligen olika och mer komplicerade hos vissa
och slutligen; synd på så rara ärtor eller kanske inte, kanske hade det varit omöjligt att skriva dessa dikter, tänka dessa tankar om din levnadsbana varit annorlunda, vägen blir som den blir...

2012-09-20

  anits VIP
Mycket bra skrivit
2012-09-19

    ej medlem längre
bra skrivelse!
2012-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP