Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Firar den internationella bokveckan tillsammans med er - tack för initiativet! : Grabbar tag i den bok jag har närmast, slår upp sidan 52 och plockar ut den femte meningen. Avslöjar inte bokens titel. Kom med! Kopiera reglerna i statusfältet.


Sidan 52, femte meningen

Jag försökte föreställa mig tolv vuxna som trängdes i det här utrymmet, livrädda för att bli upptäckta och fångade som djur för att sedan släpas tillbaka till sitt slaveri.




Övriga genrer av Eva Helene VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-20 09:41



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Väcker min nyfikenhet.
2012-10-01

  anits VIP
Det känns magiskt att läsa den här meningen
2012-09-21

    ej medlem längre
märkvärdigt djup i dessa rader...
2012-09-20

  Eva Helene VIP
Till Anna Vinterstjärna*: Såg din kommentar hos Nanna X och den mening du hade hittat och skrivit där. Det var den första meningen som kom upp för mig märkligt nog, vet alltså vilken bok den finns i (en favorit) men jag tyckte den verkade lite ekivok lösryckt ur sitt sammanhang (fegt av mig), öppnade i stället en ny bok och läste då den mening som jag publicerade. För den nyfikne: Meningen är "Varma, slickande tunga - , men jag avslöjar förstås inte boken (än).
2012-09-20

    Anna Vinterstjärna*
Väcker alldeles fullt intresse hos mig, så tillvida att jag vill veta mera. Intressant ordlek det här.
2012-09-20

  Monika A Mirsch VIP
sidan 52 tycks vara magisk... tjusigt
2012-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP