Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stannar upp, ser mig omkring , letar efter något jag inte kan sätta ord på vad det är!


Uppe i intet


Känner efter i mitt inre, sökandet ,jaget
våga agera därefter, tar ett kliv upp i intet

Stora mörka moln , känns ensamt är plötsligt på främmande mark
Molnen blir mörkare och känner nu regnet faller ner, stora droppar tynger ner på mitt huvud.. blixten slår till och jag faller......ner...långt ner

Nu blev allt svart... känner ingenting....öppnar ögonen kisar,
Ser solens strålar tränga igenom , tar chansen

Dit ska jag ,vågar mig fram ...blir varmt och jag når fram till mitt mål..Solen

Solen är jag.




Fri vers (Fri form) av Vildblomma
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-21 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildblomma
Vildblomma