Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SEKTOR SEX SLÄCKS

gnistorna har slocknat

för att aldrig tändas mer

inga prärierbränder här

så långt mitt öga ser

inga flammor slickar

trädens toppar som i går

ensamma är alla

ökenår som återstår

en gång, aldrig mera

är den kalla sanningen

bitterhetens brandkår

triumferade igen

mörkret sänker sig i

sektorn där det varit ljust

det förgrämda gnisslar

ingen fnittrar till förtjust

 

 

LARZ GUSTAFSSON     21/9 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-22 07:16



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket tänkvärda rader
2012-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP