Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slik romantik fick replik...bagatell



Stjärnan i hennes
hand glimtar till ibland tar
ljuset i sin famn
önskar att hjärtats låga
ska tändas upp i full brand

ett eldklot där syns
högt mot himlen strålglans
över sjö och strand
fångar in längtan i hans
öga speglar hennes brand

ett kärt möte i
soluppgången där havet
möter himmelen
tänds åter den låga som
slocknat i en utsträckt hand




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-22 23:00



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
mmm...låter härligt
2012-09-22

  La Magnólia VIP

Vackert skaldat om romantiken och kärlekens vägar ...
2012-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP