Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och ändå vakar jag

 

 

 

hur kommer det sig
att jag är den enda som inte blöder här -


jag är en provdocka

på sjukhuset sade de
att allt är försent

det är upp till mig
om jag vill avsluta mig

jag är den riddaren ville efterlikna
när han gick till smeden och beställde rustning

och jag gör det gratis
jag gör det utan mellanhänder

jag gör det för att jag glömt allt det andra

det är som en dröm; jag tror jag sover
och ändå vakar jag -

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Catharina Edin VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-09-23 00:55



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket starkt och lite skrämmande
med en igenkännings faktor
2012-09-23

  Anya VIP
Texten talar i mig. Så igenkännande är orden. "Det är upp till mig om jag vill avsluta mig"......gillar mycket!
2012-09-23

    ej medlem längre
Mkt bra Chatarina.
2012-09-23

  Ingela Svenson VIP
starkt och skrämmande, jag tror jag vet svaret...
2012-09-23

    Phantasos
Bra skrivet. Är verkligheten det som är så - oavsett om du tror att du drömmer eller inte, är den där som den är?
2012-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP