Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adjö

Alla falska människor

ni som sprider rykten

ni som pratar av er

med fel person

av misstag




Ni som ljuger

snyggt och välformulerat

ni som säger

att jag kan lita

på er




Adjö







Fri vers av Tea Alex
Läst 348 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-09-23 08:28



Bookmark and Share


  fadedRed
länktar tills jag kan säga det samma till dem!
2012-09-30

    ej medlem längre
Stark bra text..
2012-09-23

    ej medlem längre
KLARTEXT
2012-09-23

  mare VIP
Bra, dom är INGET att ha !
2012-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex