Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utmätt tid...bagatell



Allt har sin tid tills
den dag tiden är liden
och allt är för sent




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-09-23 20:42



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
...och då spelar det inte någon roll längre.
Calle
applåderar
2012-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP