Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina inre bilder




tycker om mina inre bilder av kyla

drar det på dig?
det är meningen












Fri vers av Catharina Edin VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-09-23 21:56



Bookmark and Share


  vargtass
En liten text med en otroligt vacker målning till som säger allt..gillade denna jättemycket!!
2012-09-26

  anits VIP
En spännande liten text
2012-09-25

  AgnesP
Alldeles fantastiskt underbar! och så:)
2012-09-24

    Jane S VIP
Texten är i sig själv det texten berättar- ja, det drar.
2012-09-24

    ej medlem längre
säger bara wow!
2012-09-24

  Yrre VIP
Oj, denna var spännande :)
2012-09-24

  Nanna X
härligt flexibel berättarposition - betraktar sina egna inre bilder och känner vinddraget hos den andre...
2012-09-24

  Ingela Svenson VIP
JA men precis, såklart att det är menignen!
2012-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP