Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bokbuss

 

 

När jag såg Oceanhamnen brinna visste jag att jag var i himmelen. Amazing! sade vi. Jag hade berättat alla mina historier, allt som passerat under broarna! Segraren var mitt ombud vid banketten som hölls författaren förutan. Freden var avlägsen; mitt medvetande hade jag inte ens tagit med mig. Senast jag satt i en bokbuss så brann den. Amazing! sade vi då.

 

 

 

 

 

 

 

 




Prosa (Kortnovell) av Catharina Edin VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-09-24 20:28



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Amazing! säger läsaren!
2012-09-25

  lodjuret/seglare VIP
Bokbussen, när till byn den kom, var än mer spännande än frysbilen.
2012-09-25

  Nanna X
du är Amazing Grace.
2012-09-25

  anits VIP
En text som får mig att minnas
när bokbussen kom och vad
spännande det var
2012-09-25

  DrZappa VIP
Gillar skarpt!
2012-09-24

  AgnesP
Gillar denna. Får som Daniel tankar på barndomens bokbuss. Som doftade salt och semester. Och min nyare tids danska bokbuss, nu sorgligt nog bortsparad. Men var i många år en fröjd:)
2012-09-24

  Daniel_78 VIP
finns bokbussen fortfarande, eller är den förpassad till sagornas bilkyrkogård?
jag minns den som något väldigt fint. det fanns en back på golvet med ungdomsböcker och en tant och en farbror och man kunde låna orangea kassettbandsböcker.
2012-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP