Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är en smula i rimtagen, har en låt i huvudet jag inte kan identifiera, men orden jag får i huvudet är på rim och de passar onekligen fint in i melodien.


Det värsta med hundar är att de slickar sig om munnen?







Jag kan inte sluta
jag vill bara pussa på

men vattnet i pussen
vill ej bli pussadt då

jag böjer mig ner
för att så marken nå

men benen vill bära mig
förmå mig att fortsätta gå

leklusten i dem vill springa
över jorden den underbara

jaga en inbillad hare
inte på andan eller kraften alls spara

jag kan inte sluta
jag vill bara pussa på

men vattnet i pussen
vill ej bli pussadt då




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-25 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP