Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om mörker och ljus.


Kaskader av eldnyanser

vattenspegeln är stilla
reflektioner av eld
uppträder i vågorna
trädsilhuetterna är svarta
himlen täckt av skira molnspår
natten bryter fram i skyn
det ljusblåa förvandlas till
kaskader av eldnyanser
mörkt sidenblå och svagt rosa
och tillsammans med solen
försvinner färghavet bortåt bergen.

ett mörkt täcke lägger sig
sakta över landskapet

gryningsdimman
kan anlända när som helst




Fri vers av Elin E
Läst 243 gånger
Publicerad 2004-08-07 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E