Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guds ansikte

 

 

 

efter kriget
stiger leran

 

Jag gör en avgjutning
av massornas flykt

Jag gör en avgjutning
av Guds ansikte när han vänt det till oss

 

Och dig skall jag dö ifrån

 

 

 

 




Fri vers av Catharina Edin VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-09-28 05:46



Bookmark and Share


  erna frank
Texten får mig att tänka på ett beslut. Ett avståndstagande. Finns Gud? En
vrede-- mycket budskap Bra!
2012-10-02

  Gawain VIP
Tänker osökt på de gamla Sumerernas tro på gudar nedstigna från andra världar vilka enligt denna tro ska ha skapat människan ur gyttja (enkel översättning). Intressant och ur alla vinklar snygg text. Mycket snygg.
2012-09-28

  evana
Du har satt fingret på det väsentliga. Nu blev jag tyst. Applåder!
2012-09-28

  Jan Widströmer VIP
Suggestivt (men tycker sista raden hänger där i onödan)
2012-09-28

  Ingela Svenson VIP
DU är Stor, Större och alldeles fenomenal; en sammanfattning av livet, universum och allting, som någon annan sagt
2012-09-28

  DrZappa VIP
nice
2012-09-28

  LenaJohansson VIP
snyggt diktat!
2012-09-28

  Nanna X
du är omnipotent
2012-09-28

  cilax VIP
vad bra, så komakt, så allt
2012-09-28

  Göran Gustafsson VIP
Kaos och slump, ett av ansiktena.
2012-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP