Med dig skulle jag bo i en skokartong och ätit sniglar var dag
om det gjorde dig glad

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med dig skulle jag bo i en skokartong och ätit sniglar var dag
om det gjorde dig glad




Idag

Idag känner jag mig

Stark och svag
Vacker och ful
Modig och rädd

Stark för jag hoppas på en framtid med dig
Svag för jag inte tror på den

Vacker för den person jag är
Ful för de skal jag bär

Modig för jag ger dig den tid du behöver
Rädd för att någon annan vinner på att inte göra det




Fri vers av Nallebjornen
Läst 438 gånger
Publicerad 2006-02-11 10:15



Bookmark and Share


  malin.
wow. denna gillade jag! "Vacker för den person jag är Ful för de skal jag bär" är textens höjdpunkt enligt mig.
2006-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Nallebjornen