Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högsta godkända vikt

 

Jag fyller min väska med det

som är mig för svårt att försaka

och anträder färden. Vem vet

ifall jag ska komma tillbaka?

 

Min planläggning saknar den punkt

som sätter ett slut på den mening

som kan konstateras, helt lugnt, 

summerar en sargad förening.

 

Vad morgondagen kan rymma

kan inte värderas idag

 det tillhör det svåra, det grymma

som gör det så svårt vara jag.

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-09-30 15:48

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Läser och njuter av dina meningar och rimkonst!:)
2012-10-01

  Monika A Mirsch VIP
Bokmärker!
2012-10-01

  lodjuret/seglare VIP
Jag tycker om att texten gör att läsaren själv kan fylla i det som annars mest står att läsa mellan raderna.
2012-09-30

  walborg
Ibland är distansen i tiden
den bästa medicinen
2012-09-30

    ej medlem längre
mycket bra med fin rytm.Andas personlig styrka och ärlighet!
2012-09-30
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP