Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällsbön

Tack för att jag inte bara överlevde idag men att jag också levde.




Övriga genrer av Knickedick
Läst 224 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-01 04:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Inte alla förunnat!
Såna här böner gillas:)
2012-10-01

  KrutOla
Ja, man borde leva medan man lever.
2012-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick