Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trädgårdsmästaren och liemannen

 

 

 

bortom sjöarna går liemannen

livet är mycket gammalt
svallvågorna äter sand

trädgårdsmästaren provar ut arter

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Catharina Edin VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-10-01 22:51



Bookmark and Share


  ULJO
Låter som ett paradis
2012-10-03

  Ingela Svenson VIP
livscykeln, liksom tiden går den i cirkel,ssåååå vackert detta var!
2012-10-02

    ej medlem längre
men åh så vackert
2012-10-02

  Nanna X
trädgårsmästaren ger hopp. en värdig motpol till liemannen.
2012-10-02

    ej medlem längre
gillar.....
2012-10-02

  anits VIP
Starkt och sorgligt kan jag känna
när jag läser dina ord
2012-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP