Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till liv

 

 

 

vi lyssnade på musik

vi satte plantor och ett världsrekord
i aningslös förträngning -

det var så jag kom 
till liv

 

 

 

 




Fri vers av Catharina Edin VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-10-05 20:33



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
snyggt, är vi inte alla aningslösa, vad annat
2012-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP