Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INGEN FRIHET FÖR SISYFOS

trasar sönder mig själv

i ständig jakt på allt det ouppnåeliga

jag är värre än dem

som brukar stå vid stortorget och tigga

smutsar ner min kostym

och glömmer att den köpts med

det högsta priset

just då meddelas det

att det finns ingen genväg

till paradiset

 

 

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   6/10 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-06 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP