Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NATTPULS

nattpuls

elektriska minnen

med ens är jag tillbaka

nattpuls

neondrömsinferno

men jag fick knappt ens smaka

snart kommer

kompensationen

för årsgrödor jag förlorat

surt sade räven

men kanske

är allting uppförstorat...

 

 

 

 

utströdda eufemismer

tangerar här tragiken

nattpuls

en tid var jag lycklig

så småningom besviken

vad kan en människa giva

till lösen för kvalda själen?

hur kan poeten beskriva

den onda akilleshälen?

 

 

LARZ GUSTAFSSON      6/10 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-07 08:10



Bookmark and Share


  anits VIP
En mycket stark text som är mycket
tankeväckande, bra skrivet
2012-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP