Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SJÄLVBEVARELSE- OCH ANNAN DRIFT

nu är nu och sedan sedan

aldrig mötas de två

insikten kan lindra svedan

som vill smyga sig på

sänker sig det svarta doket

finns det hjälp jag kan få

där står Han med det milda oket

där vill även jag stå

 

 

 

ser en skönhet

som provar stövlar

hon är skapad av Dig

innan lustans ligister skövlar

vill Du undsätta mig

mästerkattan är svårbemästrad

men Ditt Ord är mitt stöd

jag går framåt med blicken fästad

ovan skönhet och död

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     7/10 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-07 12:32



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skaldat
2012-10-08

  mare VIP
Bra, gå framåt med blicken fästad uppåt..
2012-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP