Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STIL

man säger att stil är allt

om det är varmt eller kallt

exteriör är en markör

men säg, vad finns det innanför?

 

 

Du talar om bägaren

gör först ren insidan på den

visst pryder utsidan sin plats

men vem vill ha ett kallt palats?

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON  7/10 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-07 12:42



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant skaldat, många ser bara det som finns
utanpå, det inre glöms ofta bort
2012-10-08

  mare VIP
Så sant, alltför många bryr sig bara om yta.. kalla människor
finns det gott om..
2012-10-07

  Betlehemsstjärnan VIP
Jag känner mig absolut träffad av den här dikten...inte för att du kanske riktade den direkt till mig, men det stämmer precis hur allt har varit för mig. Kram
2012-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP