Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag växte upp på en parkeringsplats

 

 

 

 

jag växte upp på en parkeringsplats

 

jag stod utanför mängden
och tog mig aldrig in i den

 

jag vande mig vid att leva i mitt huvud
och tog mig aldrig ut igen 

 

Och sedan tänkte jag på döden

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Catharina Edin VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-10-09 23:51



Bookmark and Share


  Anya VIP
Ett torrt konstaterande. jaa så här har en del det....döden närvarande. Tycker extra mycket om slutet.
2013-06-12

    ej medlem längre
menade inte bara titeln som att det bara var den som var bra, utan att den är genial bara den
2012-10-12

    ej medlem längre
oj. bara titeln. stående ovationer.
2012-10-12

  Ingela Svenson VIP
vilken tanke, jag känner genast att jag också växt upp på en parkeringsplats! Mycket bra, sannelrigen!
2012-10-10

    ej medlem längre
den är på sitt sätt skrämmande- men jag förstår den fullt
ut / fancluben applåderar
2012-10-10

  ULJO
Rysligt bra poetat.
2012-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP