Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi som inte vågar åka över vatten

 

 

 

jag, som var rädd för att drunkna,
har nu börjat kvävas inifrån

det är precis
som jag trodde det skulle vara

-

att ha någonstans att gå
att höra till

om det så är till en Cancerklinik

-

vi som inte vågar åka över vatten 
har ett ordspråk:

livet är bara ett undantag
från den långa, långa döden

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Catharina Edin VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-10-10 00:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark text !!!
2012-10-16

    ej medlem längre
P E R F A!
2012-10-11

  Daniel_78 VIP
det är svårt att andas i din text
som på en cancerklinik, snyggt.
att gå på bron och inte våga titta ner
för att inte falla i paniken
2012-10-11

  Alucinor
Får rysningar. Dagspendlade med tåg länge och väl och passerade Södertäljebron varenda dag. Mitt uppe på bron brukade jag ofta titta på texten på fönsterglaset "NÖDUTGÅNG". Och utanför fönstret syntes det kalla vattnet långt, långt nedanför.
2012-10-11

  anits VIP
Berörande och vemodsvackert skaldat
2012-10-11

  Ingela Svenson VIP
ja, så är det ju, jag gråter en skvätt och hoppas!
2012-10-10

  Nanna X
sorgliga dikter, vackra bilder...
2012-10-10

  lodjuret/seglare VIP
Jag håller med om det först som sist, samtidigt vill jag följa rådet.
Buckingham Palace.
2012-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP