Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagbok

 

 

en naken känsla

 

ordlös

virvlar hösten sin kyla

av guld

 

och dagar 

av sorg och lättnad

 

knastrar iskristaller

på mina gryningsfrusna lerfält

 

slingrande

 

spåren,

sökandet

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-11 07:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP