Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till alla äckliga hycklare


SIRAPSTUNGOR

ni ritar upp ett mönster

placerar i ett fack

jag passar inte in där

då går ni till attack

ni stänger alla fönster

jag krossar allihop

här kommer paparazzis

jag blir ett asgamsscoop

 

 

 

 

där har ni ritat cirklar

jag rubbar dem så klart

ni kallar mig för rubbad

jag fick en dålig start

men hyckleri är äckligt

ett riktigt kräkmedel

jag vänder packet ryggen

jag har fått frisedel

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    10/10 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-11 15:21



Bookmark and Share


  mare VIP
Hycklare finns lite varstans, så sant, bara att vända ryggen
utan att bry sig !
2012-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP