Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en kvist

 

 

 

bygger ett rede
av det överblivna. en
kvist går nästan av

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Catharina Edin VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-10-14 11:48



Bookmark and Share


  anits VIP
En så skör och fin haiku
2012-10-15

    ej medlem längre
Fin och berörande .. ger ett intryck av sprödhet både till form och innehåll.
2012-10-15

  Nanna X
så söt. och gillar över-
klivningen.
2012-10-14

    ej medlem längre
Samma här!
2012-10-14

  Anya VIP
Men så fin och skör. Tycker om denna haiku.
2012-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP