Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som min vän hanna sa:


ute

ute var det helt mörkt
det enda som lyste var solen




Övriga genrer av alias kim
Läst 327 gånger
Publicerad 2006-02-12 17:04



Bookmark and Share


    Cutup
Hanna har tydligen tydligt förmedlat...

Även om det bara är en ordlek, så gillar jag denna skarpt!


Tack!
2006-07-02

  Svante
Nja... Jag kan absolut inte säga att jag förstår den. Men totalt meninslös är den ju inte.
Texten kan ju kanske syfta på att solen lyste ute. Men att alla människorna är mera "mörka" till sinnes, eller att dom inte såg på sina medmänniskor med "ljus" i sinnet.
2006-02-20

    ej medlem längre
Intressant inledning...
men var är resten...?

Du antyder en värld och ett tillstånd
där det kan vara mörkt trots att solen skiner.
Jag vill veta mer om denna din värld
och detta tillstånd

Högaktningsfullt
T
2006-02-18

    Andersx
kan inte hitta nån andemening i denna.......
2006-02-14
  > Nästa text
< Föregående

alias kim