Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att någon i denna stad

 

 

jag trodde att någon i denna stad kände mig
och kunde tala om vart jag var på väg

jag tänkte på terminala sjukdomar
aldrig på döden

 

jag vill bli färdig

 

ibland har jag lagt undan pennan
men det är slut med det

på skrivbordet står
en sak som jag tappat och hittat

kärleken lämnar jag bakom mig

med min bror tar jag plogbilen
tillbaka in i barndomen

jag är i varje människa
det är min skyldighet

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Catharina Edin VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-10-16 18:41



Bookmark and Share


  Börje Larsson
hur bra som helst...framförallt början och slutet....suveränt!
2012-10-23

    ej medlem längre
man blir Drabbad av dina dikter- du är i varje människa angelägen-

det är min skyldighet att läsa dig / fancluben
2012-10-17

  Ingela Svenson VIP
Jag älskar strofen".....tar jag plogbilden tillbaka till barndomen", sååå bra, bilder som flimrar förbi!
2012-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP