Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det farligaste som finns

 

 

 

 

kärlek
är det farligaste som finns

jag minns
kärlek som en dryck

en frukt

jag byter ansikte
byter lokal
byter lins i ögat, ser

en helhet

liten prästkrage
vita blad
sol i mitten

går den av går jag

för evigt emellan
nedkilad i språnget i fånget; tuktad

till middle-class-heroin

på tredje dagen uppstigen
på Gud faders vänstra sida med sin bror

till himmelriket

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Catharina Edin VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-10-17 11:47



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ja kärleken kan vara skadlig...om det är fel person...
Väl formulerad text.
2012-10-24

  Ingela Svenson VIP
mycke bra, jag vet att kärleken är farlig, bokstavligt och bildligt, du beskriver det synnerligen väl!
2012-10-18

    ej medlem längre
Bra rakt i genom.
2012-10-18

  Nanna X
det är ju himmelskt : )
2012-10-17

  Lili Samuelsson VIP
lysande. gillas mycket och ditt språkbruk glimmar bäst i dessa rader. mi lajk
"för evigt emellan
nedkilad i språnget i fånget; tuktad"
2012-10-17

  Annika Persson
kärleken som en farlig dryck
är den som tar slut
efter en kopp
2012-10-17

  Annika Persson

om kärleken finns och är ömsesidig
är den stärkande

en sådan kärlek krävs det tur till
en slump

är det något fel i min ödesstjärna?
2012-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP