Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett glas fullt av intet

 

 

 

någonstans vid 1748
står ett vägskäl

visste du inte att jag
hade bättre saker för mig

än att gå er tillmötes eller
avlägsna mig -

 

alltför sällan segla de
alltför ofta störta de

 

alla vill tillhöra eliten
utom jag, dödgrävaren

 

jag vill ha ett krusbär 
som är perfekt 

krusbärsgrönt, oskadat och slipat -

 

jag vill ha en milsten som talar om
när jag gått för långt

och, ibland, ett glas fullt av intet

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Catharina Edin VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-10-17 18:46



Bookmark and Share


  Magica VIP
Bra!
2012-10-24

  Anya VIP
Rik, frisk med ett uns tomhet. gillar mycket!
2012-10-23

    ej medlem längre
Härlig.
2012-10-18

    ej medlem längre
du är ju underbar. dödgrävare, ja jisses. applåd / m
2012-10-18

  Monika A Mirsch VIP
SUPER!
2012-10-17

  Ingela Svenson VIP
Den är så vacker och så odödlig, jag har svårt att kommentera den!
2012-10-17

    ej medlem längre
väldigt fin text! gillar..
2012-10-17

  Yrre VIP
Mycket bra!!!
2012-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP