Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inget kan vara perfekt.


Öppna sår.



Stängd stjäl

Öppna sår.


Öppen stjäl

Stängda sår.




Bunden vers (Tanka) av DEvert
Läst 266 gånger
Publicerad 2012-10-18 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DEvert
DEvert