Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I lekens allvar är vi varandra


Med eldens begär


Du lever min lust
tar mig som jag är
du brinner min törst
med eldens begär

Ur askans spår
växer sig stark
en kärlek som får
mig att aldrig ta mark.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 472 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-18 20:17



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Stark, intensiv
som en god espresso
bryggd på kärlek
2012-10-18

    ej medlem längre
Underbara ord.
2012-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP