Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirring gränsad till Galenhet

Känslan smyger sig aldrig på
Den kommer explosivt
Det kan vara underbart
Det kan vara fult

Jag behövde det verkligen nu
Jag behövde och fick det
Nu blir jag rädd igen
Arg och rädd
Ont i huvudet
Det känns nästan fysiskt

Explosionerna kommer plötsligt
Igår var det bästa på länge
Lite aska låg kvar idag
Men marken började snart att synas igen
Ännu finns det askhögar kvar
Men huvudvärken tar över

FörvirrandeFörvirrandeFörvirrande
Galenskap
Det är ganska roande att se på

Nu måste jag samla ihop glassplittret
Annars kommer det aldrig gå
Annars kommer det vara uppochneruppochner
Bättre det
Än vila och bomb
Man vet aldrig

Det är förvirrande
Det är sjukt
Men det är jag
Jag är det galna
Det underbara
Det olidliga

Men Det är bara påhittat
Det finns inte på riktigt
Det är bara galet

Hon är perfekt
Jaha.




Fri vers av Jennifer Solórzano
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-19 18:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra rader,
slutet är lite märkligt?
2012-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Jennifer Solórzano
Jennifer Solórzano