Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solrosorna niger för dig inatt

Höstlöven ändrar färg

mina känslor

blir till en kamelont

bland

gula astrar








Fri vers av Tea Alex
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-20 10:29



Bookmark and Share


  Blåbäret
underbart fin
2012-10-22

    ej medlem längre
slående bild!
2012-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex