Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och jag ska vänta på dig inne i den svarta snäckan, Sackris.


...och leta bland de svarta snäckorna, Emma.

Jag ska vänta på dig

i hela mitt liv

ska jag vänta

på stora vågor av blodröd eld



Jag ska vänta

och omfamna hettans slickande lågor




Långsamt (äntligen)


kan jag sluta andas




Tills dess får vi vänta,

Emma,

och leta bland de svarta snäckorna.




Fri vers av Tea Alex
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-20 12:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rainbow Dreams?
2012-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex