Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=M0FKEDexivA&feature=g-vrec


NYTT TRÄLDOMSOK

 

jagad av min egen sorg

jagad även i min borg

trött på allting runtomkring

inget duger, ingenting

all frimodighet försvann

jagad, plågad, ensam man

ensam är jag och betryckt

hellre bortryckt än förryckt

LARZ GUSTAFSSON   20/10 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-20 12:57



Bookmark and Share


  mare VIP
Låter tungt...en dag blir du fri..
2012-10-21

  anits VIP
Mycket berörande
2012-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP