Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men

 


så ingenting

kvar

 

av ljud,

är jag

 

ord

i rummet,
kringkastade

 

utställd

bakom meningar

formar jag läpparna

och

svarar;

 

utan språk

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-21 05:33



Bookmark and Share


  Minkki VIP
en delikat kombination av dansgolv och musik, estradörens tomma stol och dina ord, utan språk
2012-10-29

  Harriette
Vackert...
och bilden är helt underbar
2012-10-21

    ej medlem längre
bra!

i den ständiga födelsen är man ny o obehindrad av minnet
och språket känns som en efterkonstruktion


2012-10-21
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP