Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

distraherad

 

 

 

Och jag har distraherat mig från sorgen.
Jag har sett och överlevt.
Och det som inte dödade mig, gjorde mig svagare.

 

 

 

 

 

 




Prosa (Kortnovell) av Catharina Edin VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-10-22 20:34



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Kanske man inte ska tänka stark-svag, kanske är det enda som är viktigt: genomleva.
2012-10-26

  Magica VIP
Oväntat slut, bra!
2012-10-24

  Ingela Svenson VIP
Ja, du har förstås rätt. Men jag vet för min del att människor är olika. En del stärks en del försvagas av sorg och umbäranden. Det är framför allt inget man råder över. Dikten är sann.
2012-10-22

  lodjuret/seglare VIP
Exakt cemento. Slakta myten.
2012-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP