Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


vem är jag i dig?

din skugga följer mig längs väggarna
äter upp mig utifrån och sluter mig i ditt mörker.
jag drömmer om dig och undrar vart du är när jag vaknar.
du är inom mig
mitt eget personliga monster.
jag är ditt fängelse
men du älskar mig.




Fri vers (Fri form) av Anna stolt
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-23 08:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna stolt
Anna stolt